NAŠA PRIČA

Kako je sve počelo? 

Papavero je nastao kao plod ljubavi između Slavonke Ane i Napolitanca Pasqualea, koji su se, nakon više od 10 godina iskustva u gastro industriji u Italiji i Irskoj, odlučili trajno smjestiti u Zagreb i ostvariti svoj san.

Sve namirnice koje koristimo su izvorne talijanske i sezonske hrvatske, odabrane direktno sa tržnice i od lokalnih OPG-ova. Dnevnu ponudu prilagođavamo ovisno o dostupnosti proizvoda, pri čemu se vodimo motom “Ako nije svježe, nije ni potrebno!”

Kvaliteta Papavero pizze je neusporediva. Sve pizze izrađujemo ručno kako bi se zadržala glutenska struktura koja tijestu daje svježinu. Nadjevi na pizzi prate tradicionalne talijanske vrijednosti, a svježi hrvatski sastojci omogućuju ukusne i kreativne kombinacije jela. 

“Naš glavni menu nije folirant, on je – sezonski i jednostavan – sastavljen od svježine onoga što zaista volimo jesti.”
Ana & Pasquale

PROBAJTE NEŠTO NOVO

Okusite i doživite što se dogodi kada se zaljube Slavonka i Talijan!

U Papaveru vas vodimo na gastronomsko putovanje kroz talijansku i hrvatsku tradiciju uz štih autentičnog identiteta koji je imperativ suvremene restoranske industrije. Zahvaljujući kulinarskom iskustvu i umijeću chefova Ane i Pasqualea, koji žive mediteransku kuhinju, naša ponuda se temelji na sezonskim namirnicama odabranih lokalnih proizvođača. 

NAŠA PRIČA

Ana

Ana je Slavonka rođena u Vinkovcima, te se kao dvanaestogodišnjakinja s obitelji seli u Italiju. Od svoje šesnaeste godine kontinuirano radi kao kuharica i konobarica. Po završetku ekonomskog studija u Veneciji, u potpunosti se posvećuje svojoj najvećoj strasti – profesionalnom kuhanju. Svoje kulinarsko umijeće usavršava u vrhunskim restoranima gurmanski zahtjevnih gradova Bibionea, Venecije i Trevisa. Nakon Italije, seli u Irsku gdje radi kao chef kuhinje, te aktivno sudjeluje u uhodavanju novog restorana u blizini Dublina. Restoran osvaja prvu nagradu Irish Timesa kao “Best new entry” restoran u Irskoj. 

Krenuli smo s jednostavnim jelima, ali smo ih odlučili dovesti do zavidne razine. Ponosni smo što nam se gosti vraćaju ne samo zbog dobrih hrane već i zbog prijateljske uslužnosti, te pozitivne energije. To je znak da prepoznaju našu predanost ovom poslu. 

NAŠA PRIČA

Pasquale

Pasquale je l’Italiano rođen je u Castellammare Di Stabia u blizini Napulja. Kao certificirani pizzaiolo majstor, usavršava svoju urođenu strast za pizzom u poznatim napuljskim i tradicionalnim pizzerijama na sjeveru Italije. U Irskoj radi kao pizza chef te aktivno sudjeluje u realizaciji suvremenog restorana u tristo godina staroj vili u blizini Dublina. Nakon bogatog gastro iskustva, Pasquale polaže jednu od najpriznatijih obuka u svijetu pizza majstora pri institutu “Universita’ della Pizza”, te se specijalizira u tehnici rada s prirodnim kvascem. Koristeći isključivo brašno dobiveno mljevenjem cijelog zrna pšenice kamenim mlinom, bez korištenja aditiva, stvara raskošne Papavero gourmet pizze. 

Recenzije

Volimo čuti vaše mišljenje

“A great find”

This is a must place to visit and try their contemporary pizza. So good and tasty.

Teo

“Qualità prezzo è favoloso

“Posto molto pulito e tenuto bene, servizio eccellente, personale molto preparato e tutti molto simpatici, accoglienti e disponibili, cibo squisito e il rapporto qualità prezzo è favoloso!”

Andreina

“Beautiful family place”

“A cozy place with a great atmosphere, plenty of space. The food is good, the waiters cheerful and the management helpful. Good place for families.”

Tamara

Apsolutno najiskrenija preporuka!

Sve me oduševilo u Papaveru! Divan Anin osmijeh i dobrodošlica na ulazu, atmosfera i izgled prostora, osoblje, izbor piva i domaće pripremljenih sokova, izvrsna pizza i cheeseburger. Iskustvo koje se pamti.

Antonella

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaShop